Trainingen

Onze consultants kunnen helpen met de transitie van lean naar flow binnen (een deel) uw bedrijf, maar het is slim om ook uw eigen mensen hiervoor in te zetten. Blom Consultancy geeft daarom zowel open als in company trainingen die leiden tot inzichten die u meteen kunt toepassen in uw eigen organisatie. Deze geven we op 3 niveau’s.

  • Monozukuri Basics

    Essentiële basiskennis van WCM, TPM en Lean.

  • Monozukuri Advanced

    Voor mensen die WCM, TPM en lean implementeren.

  • Monozukuri Master

    Voor bestuurders die verantwoordelijk zijn voor de transitie naar WCM, TPM en Lean.

Leaflet WCM Advanced Training_p1WCM Advanced Training

Hoe zorgt u ervoor dat de implementatie van Lean in uw bedrijf wél lukt?
En hoe kunt u dat ondersteunen als manager en coach?
Dat staat centraal in deze WCM Advanced Training. Direct gevolg: enorme verbetering van de resultaten.
U gaat zowel de processen in uw bedrijf als de performance van mensen optimaliseren. U leert hoe u teams op de werkvloer begeleidt en aanstuurt om aan de slag te gaan met het verminderen van verliezen.
Aan het einde van de training stelt u een 100-dagenplan op voor uw bedrijf, zodat u meteen kunt starten met een succesvolle Lean implementatie.

Lees meer

2016.06_TPM.Lean Training_Blom Consultancy_Leaflet_210

TPM/Lean training

Streeft u zowel naar een betere productiviteit als een betere productkwaliteit?
En wilt u de effectieve productietijd verhogen, met lagere kosten en minder onderhoudsinspanningen?
Schrijf dan nu in voor de Total Productive Manufacturing / Lean training.
Deze zeer intensieve, 2 x 3-daagse, hands-on TPM training is een uitstekende basis voor iedereen die intern TPM gaat (bege-)leiden. U gaat daadwerkelijk in de praktijk aan de slag om de opgedane kennis echt eigen te maken.

Lees meer

Go to Gemba workshop

Deze workshop is een aanrader voor iedereen die met Continu verbeter methoden werkt en de volgende stap op het pad van verbeteren van de effectiviteit en de productiviteit wil zetten en tevens een omgeving wil creëren waar iedereen met plezier kan werken.
In deze vierdaagse workshop behandelen we met u de gedachte van Monozukuri; ‘de kunst van het doen met aandacht’. ’s Morgens wordt de theorie behandeld en vertaald naar praktische opdrachten die we ’s middags op de werkvloer uitwerken. U gaat de werkvloer op bij een gastbedrijf, waar u praktisch aan de slag gaat met Monozukuri-tools en –kennis.

Lees meer

Monozukuri Quick Scan

Veel bedrijven die bezig zijn met het invoeren van Lean of WCM, ervaren, dat alhoewel er veel effort in de introductie wordt gestoken, het toch een moeizaam traject is. Dit komt omdat het technische systeem (5S, SMED, SGA, OEE etc.) niet ondersteund wordt door het sociale systeem.

Monozukuri wordt nu al bij een aantal bedrijven zeer succesvol toegepast. Om andere bedrijven te helpen om na te gaan waar hun ruimte voor verbetering is, heeft Blom Consultancy een Monozukuri Quick Scan ontwikkeld.

Lees meer

Trainingsmaterialen

Bekijk en bestel hier


5S_stickers

Juiste-plaats-sticker