Aarle-Rixtel – WERMA Signaltechniek GmbH, en CC Nederland (de Nederlandse  distribiteur, een marktleider op het gebied van ANDON Signalering gecombineerd met OEE/OLE software) en Blom Consultancy (marktleider in Japanse ‘Maak’ methodes zoals Monozukuri, TPM/LEAN continu verbeter training en consultancy), hebben vandaag aangekondigd een Partnership aan te gaan. De partnership is gericht op implementatie en service om maak bedrijven een zeer krachtig ANDON Signal, OEE/OLE continu verbeter oplossing te bieden.

De partnership met WERMA’s SmartMONITOR en Blom Consultancy Monozukuri, combineert ‘mensen’, ‘hardware’ en ‘software’ door het registreren, visualiseren en signaleren van maak processen, methodes en vaardigheden die klanten meer inzicht geven in duurzame verbeteringen. Dit heeft als resultaat een hogere productiviteit, betere productkwaliteit en meer werkplezier.

Door de samenwerking met Blom Consultancy hebben we een ideale partner gevonden voor het adviseren, implementeren en begeleiden van onze WERMA LEAN oplossingen. De kwalitatieve signaleringen en software van WERMA gecombineerd met de deskundigheid van Blom Consultancy zal veel klanten helpen bij het optimaliseren en verbeteren van processen. Bas de Wit, Directeur CC Nederland.

Met de partnership kunnen we klanten helpen de volgende stap te zetten in ‘Smart Working/Industrie’. De combinatie tussen een expert in Signalering oplossingen en een expert in en proces verbetering. Steven Blom, Directeur Blom Consultancy.

Over WERMA en CC Nederland

Het Duitse familiebedrijf WERMA Signaltechniek GmbH is marktleider op het gebied van optische en akoestische signaleringen en systemen. Innovatie is voor WERMA de drijvende kracht om de technologische voorsprong verder uit te breiden.
CC Nederland is de distributeur van WERMA in Nederland en is leverancier van elektrotechnische componenten voor machinebouw en industrie. Al meer dan 10 jaar levert CC Nederland kwaliteitsmerken, technisch advies en denkt mee bij het ontwerpen van machines en installaties.

Over Blom Consultancy

Onze focus is Monozukuri; wij ontwikkelen mensen en processen naar Flow. Monozukuri is het Japanse woord voor het ‘daadwerkelijke maken van’, het ‘maakproces’. Door het combineren van mensen en methode helpen wij klanten processen duurzaam te verbeteren. Dat leidt tot enorme verbetering van de resultaten. Blom Consultancy is al meer dan 25 jaar kennisleider in World Class Manufacturing, TPM en LEAN.

Meer informatie?

Steven Blom 06 – 5316 4940  / steven.blom@blomconsultancy.nl

Alfred Plagge: 06 – 8367 9724  / alfred.plagge@blomconsultancy.nl