ONS SPECIALISME

Lean naar flow

70 % van de lean trajecten mislukt. Hoe komt dat? En hoe kun je ervoor zorgen dat de implementatie van lean wel lukt? De Lean Consultant geeft inspiratie, advies en training. Dat leidt tot inzichten die meteen toepasbaar zijn in uw organisatie. Ook helpen we bij de implementatie, zorgen voor bedding en borging. Lean naar flow, dat is wat we beloven.

U minimaliseert verliezen, waardoor er flow ontstaat in uw bedrijfsprocessen én de productieketen en u maximaal waarde kunt toevoegen. En er ontstaat flow bij uw medewerkers: ze gaan in hun kracht staan, nemen hun eigen verantwoordelijkheid en presteren beter. Wilt u de productiviteit in uw bedrijf verhogen, de kwaliteit van uw producten verbeteren én meer werkplezier in uw bedrijf realiseren, tegen lagere kosten? Lean naar flow zorgt voor een enorme verbetering van de resultaten.

Wat we doen

De Lean Consultant

dlskjfl

De Lean Consultants van Blom zijn ervaren verbeteraars en zorgen ervoor dat uw organisatie het geïnvesteerde geld jaarlijks minimaal met een factor 5 kan terugverdienen. Zij leren uw organisatie zelf verbeteringen duurzaam tot stand te brengen: ze vertellen niet alleen wat u kunt doen, maar helpen u met hoe dit te doen, een hands-on aanpak.

Wat we doen

Training

dlskjfl

Het is slim om ook uw eigen mensen in te zetten voor de transitie van lean naar flow binnen (een deel) uw bedrijf. Blom Consultancy geeft daarom trainingen en workshops die leiden tot inzichten die u meteen kunt toepassen in uw eigen organisatie. We geven zowel open als in company trainingen.
dlskjfl

Hoe?

Onze aanpak

dlskjfl

We helpen een organisatie bouwen die continu verbetert en met hogere productiviteit excellente producten maakt, waardoor het werkplezier toeneemt en u meer tevreden klanten krijgt. Hierdoor groeit de omzet, stijgt het marktaandeel en versterkt u de concurrentiepositie van uw bedrijf.
dlskjfl