ONS SPECIALISME

Lean naar flow

ljkjlh

Duurzame verbetering van uw processen

WAT WE DOEN

De Lean Consultant

ljkjlh

Sneller en tegen lagere kosten produceren

TRAINING

Monozukuri Advanced Training

ljkjlh

7-9 maart en 11-13 april  2018

Productiviteitsverbetering

Klanten aan het woord

“Verliezen zichtbaar maken, teamwork verbeteren, processen organiseren en resultaten borgen, daar draait het om. Hierdoor stijgt de productiviteit in mijn bedrijf en kunnen we zelf het verbeterproces continu voortzetten.”

Hoe ervaren klanten de Blom werkwijze? Meer hierover in de filmpjes.

NTS GROUP

FUITE

SMURFIT KAPPA

Een uitgave van blom consultancy

Monozukuri in de praktijk

Dit boek is een aanrader voor iedereen die de volgende stap op het pad van resultaatverbetering wil zetten en tegelijkertijd een omgeving wil creëren waar iedereen met plezier kan werken.

Laatste blog

Onrust voorkomen, inkomen (ver-)delen

Mensen voelen zich ontevreden en niet serieus genomen. Wat kunnen we leren uit het verleden? Hoe zorgen we voor een stabiele samenleving waarin welvaart en welzijn hand in hand gaan? Ik pleit voor het doorbreken van monopolies, herverdelen van winsten en invoeren van een basisinkomen.  >  Lees verder

25 jaar blom consultancy

Veranderen, hoe doe je dat?

Tijdens de feestelijke inspiratiebijeenkomst op 20 september 2017 vierden we de mijlpaal 25 jaar Blom Consultancy. Marc Hendrikse (NTS Group), Niels Huber (Boon Edam), Jaap Bressers en Steven Blom gaven aan hoe zij omgaan met verandering. “Door net dat kleine beetje extra te doen, kun jij het verschil maken. Voor jezelf, voor je collega’s en voor de klant.”