De bruggenbouwer

Daan van den Berg

Energiek en toegewijd maakt Daan mensen enthousiast voor continu verbeteren. Hij wil vooruit, wil bouwen, elke dag de wereld een beetje beter maken. Door creatief en op de juiste toon de boodschap over te brengen, moedigt hij mensen aan om te komen met duurzame oplossingen in plaats van snelle lapmiddelen.

Positieve energie

Daan sluit gemakkelijk aan bij zowel de werkvloer als het management en is oprecht geïnteresseerd in mensen en problemen. Als vakman kan hij een complex probleem uitleggen in gemakkelijk te begrijpen taal: een echte bruggenbouwer. Bij Nestlé zag hij wat er gebeurde door mensen van verschillende afdelingen samen te brengen en via gestandaardiseerde methoden toe te werken naar een concreet doel: er komt enorm veel positieve energie vrij!

Mens én resultaat centraal

Bij Heineken ging hij de verbetermethodes echt doorgronden en begrijpen wat ze succesvol maakt. Intussen weet hij dat resultaten alleen gehaald kunnen worden door mensen. En tegelijkertijd dat mensen resultaten nodig hebben om vooruit te komen en met plezier (samen) te werken.

Als ervaren leider, trainer en coach werkt Daan binnen de kaders, zonder dat het beklemmend wordt. Door te focussen op het proces haalt hij persoonlijke pijnpunten weg en verbindt mensen met elkaar. Hij ondersteunt en moedigt ze aan om te komen met oplossingen. Zo ontstaat er begrip voor elkaar, meer werkplezier én mensen leren tegelijkertijd. Daar haalt hij zelf weer energie uit.