De enthousiaste verbeteraar

Thomas Arts

Thomas heeft een helder doel voor ogen: specialist worden op het snijvlak van business strategie en continu verbeteren. Daarbij focust hij niet alleen op het invoeren van de tools maar vooral op de menselijke waardestroom. Juist daar wil hij verbetering zien. De menselijke factor is namelijk essentieel om tot een duurzaam resultaat te komen.

Resultaatgerichte aanpak

In zijn huidige functie is Thomas veel op de werkvloer te vinden. Daar bevindt hij zich precies op de goede plek: tussen de mensen die het verschil gaan maken. Hij gelooft dat het menselijke aspect cruciaal is om continue verbetering te bereiken en dus zit hij vol met energie als hij met operators aan de slag mag. Om organisaties zo goed mogelijk te helpen stelt Thomas zich open op en vraagt hij door op het juiste moment. Ook is hij leergierig zodat hij het probleem vanuit verschillende invalshoeken kan bekijken. Van Thomas kun je niet alleen een goede voorbereiding verwachten, hij voert het ook daadwerkelijk uit. Zowel het werk vooraf als de uitvoering is interessant en hij is er goed in. Dat maakt hem krachtig. In zijn werk is Thomas gefocust en resultaatgericht, maar natuurlijk er is altijd ruimte voor een grapje. Neem hem dus vooral niet te serieus.

Wie is Thomas?

Thomas studeerde Strategisch Management aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn minor Continu Verbeteren mocht hij verschillende verbeterprojecten uitvoeren. Hij zag dat het bij bedrijven vaak een bende was omdat iedereen maar wat deed. “Hoe kun je op die manier je bedrijf runnen?” vroeg hij zich af. Dat kan en moet beter. Sindsdien is hij ‘besmet met het verbetervirus’. Daarom is hij na zijn studie direct aan de slag gegaan bij Blom Consultancy.

Niet alleen van zijn werk wordt Thomas vrolijk, ook van sport en muziek krijgt zijn energielevel een boost. Sinds kort maakt hij zelf muziek, thuis achter zijn eigen draaitafel. Waar je Thomas ‘s nachts voor wakker kunt maken? Uitgebreid dineren. Het maakt niet uit met wie want hij kan zich in iedere setting vermaken. Misschien een open deur als je hem kent, en anders is het zeker de moeite waard om Thomas te leren kennen.