Het Shingo Instituut verwelkomt Blom Consultancy als nieuwe partner in het aanbieden van Shingo workshops.

Gecertificeerde Shingo partners zijn organisaties die samenwerken met het Shingo Instituut om Shingo workshops voor zowel groepen als voor individuen te verzorgen. Blom Consultancy heeft een contract getekend, om de nieuwste erkende Shingo partner te worden.

Logan, Utah — Het Shingo Instituut, een programma van de Jon. M. Huntsman School of Business, aan de universiteit van Utah State, is een samenwerking aangegaan met Blom Consultancy. Deze samenwerking houdt in dat Blom Consultancy, Shingo Workshops aanbiedt aan zowel groepen als individuen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun organisatiecultuur om op die manier de efficiency en werkomstandigheden te verbeteren en meer waarde voor hun klant te creëren.

Daarnaast zal Blom Consultancy met haar klanten werken op basis van de Shingo Guiding Principles ofwel de “Shingo Leidende Principes”.

“Blom Consultancy is een buitengewone goede match voor het Shingo Instituut, omwille van het Japanse Monozukuri concept. Een filosofie die Blom Consultancy al vele jaren uitdraagt en nauw verwant is aan de Shingo Leidende Principes. We zijn echt enthousiast om met hen te werken.” aldus Ken Snyder, Executive Director van het Shingo Instituut.

Over Blom Consultancy

Blom Consultancy helpt bedrijven al 25 jaar om betere resultaten te behalen, met een visie op de Nederlandse maak industrie om zichzelf continu te blijven verbeteren en zich zo te kunnen blijven meten met de besten in de wereld. De essentie van wat Blom biedt is Monozukuri; een van Lean naar flow filosofie die mensen en processen verbindt met focus op het produceren van producten en diensten met trots, vakmanschap en toewijding.

Blom consultants, trainers en interimmanagers werken met zowel technische als sociale systemen om flow te creëren, gebruikmakend van een praktische benadering om werknemers flow te leren ontwikkelen in processen, hun eigen competenties en teams. Op deze manier heeft Blom Consultancy duurzame (productiviteits-) resultaten gerealiseerd in meerdere organisaties en sectoren.

Over het Shingo Instituut

Het Shingo instituut beheert de Shingo Prijs. Een onderscheiding die organisaties erkent die aantoonbaar een uitzonderlijke cultuur gecreëerd hebben, die continu verbeteren bevordert. Het Shingo Instituut is een programma van de Jon M. Huntsman School of Business aan de universiteit van Utah State. Het is vernoemd naar de Japanse industrieel ingenieur en Toyota adviseur, Shigeo Shingo. Dr. Shingo onderscheidde zichzelf als een van ’s werelds leidende denkers in de concepten, systemen en verbetertechnieken die bekend zijn geworden als het Toyota Productie Systeem (TPS).

Gebaseerd op de lessen van Dr. Shingo en zijn jarenlange werkervaring in wereldwijde organisaties, ontwikkelde het Shingo Instituut het Shingo Model™, die de basis vormt voor het educatieve aanbod, waaronder workshops, studiereizen en conferenties. Workshops zijn beschikbaar in meerdere talen via gecertificeerde partners van het Instituut, waaronder Blom Consultancy. Voor meer informatie over workshops, partners of voor een aanmelding om deel te nemen aan een Shingo Conferentie, bezoek www.shingo.org.

Meer informatie?

Je kan mij bereiken via:
Steven Blom:  06 – 5316 4940  or steven.blom@blomconsultancy.nl