Inspiratie, advies, implementatie

De Lean Consultant

70 % van de lean trajecten mislukt. Hoe komt dat? En hoe kun je ervoor zorgen dat de implementatie van lean wel lukt? De Lean Consultant geeft inspiratie en advies. Dat leidt tot inzichten die meteen toepasbaar zijn in uw organisatie. Ook helpen we bij de implementatie, zorgen voor bedding en borging. Lean naar flow, dat is wat we beloven.

Daarom Lean Consultancy door Blom
Inspiratie

Ik wil inspiratie opdoen: wat levert TPM, Lean en Monozukuri op?

lsjslkjla

Steven Blom geeft inspirerende presentaties voor groepen, van werkvloer tot managementteams. Daarbij gebruikt hij voorbeelden uit de praktijk die zeer herkenbaar zijn en geeft aan hoe VSOP kan helpen. Hij legt uit hoe u het dubbele kunt maken tegen de helft van de kosten.

Advies

Ik wil concreet advies voor mijn bedrijf op het gebied van TPM, Lean, WCM en Monozukuri

lsdklkfdj

De Lean Consultants van Blom zijn ervaren verbeteraars en zorgen ervoor dat uw organisatie het geïnvesteerde geld jaarlijks minimaal met een factor 5 kan terugverdienen. U kunt ons inzetten als  expert, trainer, interim manager en auditor.

Implementatie

Ik wil hulp bij de implementatie van TPM, Lean, WCM en Monozukuri

dlskjfl

Wij kennen de uitdagingen die horen bij verander- en optimalisatietrajecten en weten dat voor een geslaagde invoering het enthousiasme van alle betrokkenen noodzakelijk is. Daarom vertellen we niet alleen wat u kunt doen, maar helpen u met hoe dit te doen: een hands-on aanpak.

Interne communicatie

Om de interne communicatie over het verbeterprogramma in uw organisatie ondersteunen, hebben we speciale trainingsmaterialen ontwikkeld die u kunt gebruiken, zoals posters, stickers en tags.
Bovendien kunt u alles nog eens rustig nalezen in onze boeken.

lskjsj

Blom poster_SGA Blom poster_7verliezen Blom poster_5Sin de praktijkdoen met aandacht