Shingo: Discover Excellence Workshop

Wil jij jouw organisatie naar een hoger niveau in continu verbeteren tillen en leren hoe de mensen mee te krijgen in de reis naar Operational Excellence? Omarm je de principes van continu verbeteren en wil je de Shingo wereldstandaard ontdekken? Meld je dan nu aan als deelnemer!

Door de Shingo principes toe te passen ontwikkel je een duurzaam verbeterproces, waarbij iedereen dezelfde taal spreekt. Het Shingo model stelt de “waarom vraag” centraal op basis van principes met bijbehorend waarneembaar gedrag (KBI = Key Behavioral Indicators). Door Shingo te omarmen sluit je aan bij de wereldstandaard op het gebied van continu verbeteren. Je leert, ontdekt en ervaart samen met andere leiders op het gebied van continu verbeteren de Shingo principes en instrumenten bij het gastbedrijf.

De SHINGO Discover Excellence Workshop

Daartoe geeft Blom Consultancy een 2-daagse Discover Excellence workshop in samenwerking met het Shingo Instituut. Het Shingo Instituut geeft vorm aan de universele principes die tot een cultuur van Organizational & Operational Excellence leiden. Tijdens de workshop doe je kennis en inzicht op doormiddel van “Go & Observe”. Door interactieve discussies en on-site learning ontdek je hoe je de Shingo principes kunt gebruiken om Operational Excellence te realiseren.

Ontmoet de instructeurs

Alfred Plagge Martin Arends
Principal Director

Wat levert het op als deelnemer?

  • LEER en begrijp het Shingo Model.
  • ONTDEK de drie inzichten in Organizational Excellence.
  • VERKLAAR hoe de Shingo leidende principes het ideale gedrag bepalen die resulteren in duurzame resultaten.
  • BEGRIJP het gedrag assessment proces door middel van een interactieve casestudy en learning on-site.

Programma

Dag 1: Op de 1ste  dag word je getraind in de principes van het Shingo model en doe je kennis op over de drie inzichten in Organizational Excellence. De dag wordt afgesloten met een gemba walk (Go & Observe) waarbij je leert de juiste vragen te stellen en gedrag te observeren.

Dag 2: Op de 2e dag wordt dieper ingegaan op de dimensies “Continuous Improvement” en “Enterprise Alignment” van het Shingo model en wordt bijbehorende case study behandeld. Op het einde van de dag vindt een tweede Go & Observe plaats op de werkvloer met interactieve discussie over geobserveerd en ideaal gedrag.

Wanneer is de volgende workshop?

Februari 2023, exacte datum te bepalen.

Waar

Gastbedrijf te bepalen.

Wie

De workshop is voor iedereen die betrokken is bij de implementatie van Lean, TPM, WCM en Monozukuri. Deelnemers krijgen een SHINGO Discover Excellence Certificaat.

Kosten

€ 1.250 per persoon exclusief BTW. Bij de prijs zijn lunch, drinken en trainingsmaterialen inbegrepen.

Interesse om aan te melden als deelnemer?

U kunt zich aanmelden via de website of door een mail te sturen naar info@blomconsultancy.nl

Aanmelding Shingo Discover Excellence

  • U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de workshop.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.