Avias – Added Value In Automation Solutions

Missie

Het is de missie van Avias om bedrijven te ondersteunen en adviseren om de klantwaarde, productiviteit en mensgerichtheid centraal te stellen. Door onze kennis en ervaring in processen en technologische oplossingen streven we er naar de klant in zijn groei te ondersteunen. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen in een continu verbeter cultuur door autonomie en invloed het verschil kunnen blijven maken.

Visie

We willen klanten helpen in het doorontwikkelen van continu verbeteren naar het volgende niveau van technologische volwassenheid, met behulp van slimme technologische oplossingen. Door processen te innoveren kunnen klanten blijven concurreren en leidend worden in hun markt. Wij onderscheiden ons door als Smart Solution Integrator de balans te vinden tussen technologie en mens.

Smart Solution Integrator

Benieuwd hoe Avias, onderdeel van Blom Consultancy, u kan helpen met de transitie naar Smart Industry?
Hoe breng ik mijn organisatie van industrie 3.0 naar 4.0?

Waarmee kunnen we u helpen?

  • Smart industry awareness training
  • Smart industry quick scan
  • Workshop; ‘How to create your own future digital roadmap’ 
  • Workshop; ‘Cell design with integrated smart solutions’ 
  • Workshop; ‘Material flow design with integrated smart solutions’
  • Workshop; ‘Karakuri’ 
  • Engineering and manufacturing solutions (3D design, solid works, AutoCAD)

Ambassadeur van Smart Industry Nederland

Wij zijn ambassadeur van Smart Industry Nederland, om samen de Nederlandse bedrijven te stimuleren om slimme technologie en digitalisering toe te passen en daarmee nieuwe business kansen te creëren.

Smart Industry onderscheidt hierin acht belangrijke transformaties in de digitalisering van de industrie, weergegeven in het framework hiernaast.

Voor meer informatie: https://smartindustry.nl/