Vacatures Industrial Engineer / Continuous Improvement Engineer

Blom Consultancy is op zoek naar professionals die enthousiast worden van het continu verbeteren van (bedrijfs)processen. Mensen die graag in teams werken, maar ook op locatie bij de klant waar je sterk op jezelf bent aangewezen. Als Industrial Engineer bij Blom Consultancy ga je werken met o.a. de filosofieën Lean & TPM en tools als OEE en SGA. Enthousiast geworden? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures.

Vacature Industrial Engineer / Continuous Improvement Engineer

We zijn op zoek naar een Junior Industrial Engineer / Continuous Improvement Engineer die zorgt voor verbeteringen en kwantificeerbare duurzame verandering in productiebedrijven. Je bent ondernemend, leergierig en hands-on betrokken bij interne werkzaamheden, trainingen, workshops en de implementatie van Monozukuri (Lean, TPM, WCM).

Vacature Senior Industrial Engineer / Continuous Improvement Engineer 

We zijn op zoek naar een gepassioneerde Senior Industrial Engineer / Continuous Improvement Engineer, die zowel via het technische als het sociale systeem werkt aan een goede flow in productiebedrijven. Ben jij nieuwsgierig en kun jij klanten van directie tot werkvloer inspireren tot het minimaliseren van verliezen en doorvoeren van duurzame procesverbeteringen?

Reeds vervulde vacatures

Vacature Lean Consultant 

Vacature Senior Lean Consultant