Vacatures Lean Consultant

Blom Consultancy is op zoek naar professionals die besmet zijn met het continu-verbeter-virus.
Mensen die graag in teams werken, maar ook op locatie bij de klant waar je sterk op jezelf bent aangewezen.

Vacature Junior Lean Consultant / Industrial Engineer

We zijn op zoek naar een Junior Lean Consultant / Industrial Engineer. Iemand die in productiebedrijven zorgt voor verbeteringen en duurzame verandering. Je bent geen consultant met adviesrapporten, maar ondernemend, leergierig en hands-on betrokken bij marketing projecten, trainingen, workshops en de implementatie van Lean, TPM, WCM en Monozukuri. Lijkt je dit wat? Lees dan verder.

Vacature Lean Consultant

We zijn op zoek naar een Lean Consultant, die zorgt voor verbeteringen en duurzame verandering in productiebedrijven. Ben jij leergierig en wil je jezelf ontwikkelen tot senior professional door hands-on inzet bij trainingen, workshops en implementatie van Lean, TPM en Monozukuri bij klanten?

Vacature Senior TPM / Lean Consultant

We zijn op zoek naar een gepassioneerde Senior Lean Consultant, die zowel via het technische als het sociale systeem werkt aan een goede flow in productiebedrijven. Ben jij nieuwsgierig en kun jij klanten van directie tot werkvloer inspireren tot het minimaliseren van verliezen en doorvoeren van duurzame procesverbeteringen? Lees dan verder.