AAN DE SLAG MET PRODUCTIVITEITSVERBETERING

Training

Het is slim om uw eigen mensen in te zetten bij de transitie van lean naar flow binnen (een deel) uw bedrijf. Daarom geeft Blom Consultancy zowel open als in company trainingen, die leiden tot inzichten die u meteen kunt toepassen in uw eigen organisatie. Deze geven we in 3 varianten: Monozukuri Basics, Advanced en Leiderschap.

Monozukuri Basics Training

Ik wil essentiële basiskennis opdoen

witruimte

Lees meer over de Monozukuri Basics Training als u essentiële basiskennis wilt opdoen van WCM, TPM en Lean.

witruimte

Monozukuri Advanced Training

Ik wil dat de implementatie van Lean wél lukt

witruimte

Lees meer over de Monozukuri Advanced Training als u WCM, TPM en Lean wilt implementeren in uw organisatie.

witruimte

Monozukuri Leiderschap Training

Ik wil continu verbeteren in het DNA van mijn organisatie

witruimte

Lees meer over de Monozukuri Leiderschap Training als u als bestuurder wilt zorgen voor de transitie naar WCM, TPM en Lean binnen uw organisatie.

Training specials

Heeft u een specifiek probleem binnen uw bedrijf, wat u snel en effectief wilt oplossen? Dan is het handig om concreet aan de slag te gaan met één van onze training specials.

Overall Equipment Effectiveness

OEE – Effectiviteit

s;dfjklj
OEE geeft het aantal succesvol geproduceerde producten weer. U leert hoe u de OEE in uw bedrijf berekent, maakt verliezen zichtbaar en ziet welke ruimte er is voor verbetering.

Single Minute Exchange of Die

SMED – Snel omstellen

;sllj;fd
Met de SMED training brengt u de tijd die nodig is om de machine om te bouwen, schoon te maken en op te starten terug tot een pitstop en vormen uw medewerkers het ‘Formule 1 team’.

Small Group Activity

SGA – Verbetercirkel

lds;kdl
Via Small Group Activity leert u een probleem voor eens en altijd op te lossen samen met direct betrokkenen, door de oorzaak weg te nemen en een gestandaardiseerde oplossing te bedenken.

fksdjzljsdlkj

Opgeruimd in 5 stappen

5S – Werkplekorganisatie

lskdjlkjf
Met 5S realiseert u een productieve, prettige en veilige werkplek. U leert alles over de 5 stappen: scheiden, schikken, schoonhouden, standaardiseren en standhouden.

Value Stream Mapping

VSM – Waarde toevoegen

kdlsjf
U leert hoe u de flow van goederen en informatie zichtbaar kunt maken via VSM en brengt in kaart welke bedrijfsprocessen waarde toevoegen en welke niet.

Process mapping

Makigami – Waarde toevoegen

ks;dfllk
Via Makigami brengt u de informatie-overdracht in kantoor- en dienstverleningsprocessen in kaart, zodat duidelijk wordt wat waarde toevoegt en wat niet.

Trainingsmaterialen

Uiteraard ontvangt u een trainingsmap met alle theorie en presentaties van Blom Consultancy.
Om de interne communicatie over het verbeterprogramma in uw organisatie ondersteunen, hebben we speciale trainingsmaterialen ontwikkeld die u kunt gebruiken, zoals posters, stickers en tags.
Bovendien kunt u alles nog eens rustig nalezen in onze boeken.

lskjsj

Blom poster_SGA Blom poster_7verliezen Blom poster_5Sin de praktijkdoen met aandacht