Presentaties

Inspiratie

Steven Blom geeft inspirerende presentaties voor groepen, van werkvloer tot managementteams. Daarbij gebruikt hij voorbeelden uit de praktijk die zeer herkenbaar zijn en geeft aan hoe VSOP kan helpen. Hij legt uit hoe u het dubbele kunt maken tegen de helft van de kosten.

Samen bouwen

Steven Blom is een spreker die snel tot de kern komt en je raakt. Hij heeft de gave om groepen van de eerste tot de laatste minuut te boeien met een lezing over leiderschap, TPM, Lean, WCM en Monozukuri. Hij gebruikt hierbij humor en beeldende voorbeelden die aanspreken en beklijven.

Steven Blom is een kritische visionair. Hij helpt bedrijven om de juiste keuzes te maken. Zijn visie is dat de Nederlandse maakindustrie zich door continu te verbeteren kan blijven meten met de rest van de wereld. En zijn missie is het werkende leven te verbeteren van minimaal honderdduizend werkende mensen. Hij is scherpzinnig en authentiek. In zijn lezingen gebeurt echt wat. Na een presentatie van Steven hebben mensen een mening. Hij geeft energie om aan de slag te gaan en samen te bouwen aan een efficiënte organisatie. Inhoudelijk is hij bijzonder sterk. Geen boekenwijsheid, maar eigen-wijsheid. Zijn persoonlijke waarden zijn: oplossingsgericht, aandacht, balans, gedreven en resultaat.

Onderwerpen

Steven vertelt hoe uw bedrijf lean blijft

Contact over Steven Blom als spreker

  • Bel 06 - 5316 4940 of mail
    steven.blom@blomconsultancy.nl

    Voor meer informatie en boekingen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we het zó oplossen, dat het nooit meer gebeurt?

Interview met Steven Blom en Arno Koch over de kracht van Monozukuri: lean naar flow. Hoe je helder kunt krijgen: wat is het probleem? En hoe je het zó kunt oplossen, dat het nooit meer gebeurt!

> Lees verder