Trainingen

Onze consultants kunnen helpen met de transitie van lean naar flow binnen (een deel) uw bedrijf, maar het is slim om ook uw eigen mensen hiervoor in te zetten. Blom Consultancy geeft daarom trainingen en workshops die leiden tot inzichten die u meteen kunt toepassen in uw eigen organisatie.

2016.06_TPM.Lean Training_Blom Consultancy_Leaflet_210

TPM/Lean training

Streeft u zowel naar een betere productiviteit als een betere productkwaliteit?
En wilt u de effectieve productietijd verhogen, met lagere kosten en minder onderhoudsinspanningen?
Schrijf dan nu in voor de Total Productive Manufacturing / Lean training, gegeven door Arno Koch op 8, 9, 10 en 22, 23, 24 juni 2016.
Deze zeer intensieve, 2 x 3-daagse, hands-on TPM training is een uitstekende basis voor iedereen die intern TPM gaat (bege-)leiden. De training vindt plaats bij NTS Mechatronics, waar u daadwerkelijk in de praktijk aan de slag gaat om de opgedane kennis echt eigen te maken.

Lees meer en schrijf in voor de training of download hier de pdf.

Go to Gemba workshop

Deze workshop is een aanrader voor iedereen die met Continu verbeter methoden werkt en de volgende stap op het pad van verbeteren van de effectiviteit en de productiviteit wil zetten en tevens een omgeving wil creëren waar iedereen met plezier kan werken.
In deze vierdaagse workshop behandelen we met u de gedachte van Monozukuri; ‘de kunst van het doen met aandacht’. ’s Morgens wordt de theorie behandeld en vertaald naar praktische opdrachten die we ’s middags op de werkvloer uitwerken. U gaat de werkvloer op bij een gastbedrijf, waar u praktisch aan de slag gaat met Monozukuri-tools en –kennis.

Lees meer en schrijf in voor de workshop of download hier de pdf.

WCM training

De rol van de World Class Management Facilitator is het trekken/versnellen van het veranderingsproces. Slaagt de Facilitator erin de veranderbereidheid in de organisatie aan te spreken? Weet hij/zij verbeterteams enthousiast te houden en in de richting van gestelde bedrijfsdoelen te laten functioneren? Ondersteunt hij/zij de projectleiders in het verbeteren van hun verbeter- en verandervaardigheden? Is hij/zij een sparringpartner voor het management die knelpunten in de organisatie signaleert en hierover adviseert? Stuk voor stuk belangrijke aspecten voor het succesvolle verloop van het veranderingsproces dat World Class Management behelst.

Lees meer en schrijf in voor de training of download hier de pdf.

Monozukuri Quick Scan

Veel bedrijven die bezig zijn met het invoeren van Lean of WCM, ervaren, dat alhoewel er veel effort in de introductie wordt gestoken, het toch een moeizaam traject is. Dit komt omdat het technische systeem (5S, SMED, SGA, OEE etc.) niet ondersteund wordt door het sociale systeem.

Monozukuri wordt nu al bij een aantal bedrijven zeer succesvol toegepast. Om andere bedrijven te helpen om na te gaan waar hun ruimte voor verbetering is, heeft Blom Consultancy een Monozukuri Quick Scan ontwikkeld.

Lees meer en schrijf in voor de Monozukuri Quick Scan.

Trainingsmaterialen

Bekijk en bestel hier trainingsmaterialen.


sga

7verliezenposter

5S

5S_stickers

Juiste-plaats-sticker