Leren in de praktijk

Training specials

Heeft u een specifiek probleem binnen uw bedrijf, wat u snel en effectief wilt oplossen? Dan is het handig om concreet aan de slag te gaan met één van onze training specials. Direct gevolg: enorme verbetering van de resultaten.

U gaat de essentiële kennis en vaardigheden bij uw medewerkers borgen. Medewerkers gaan betrokken en enthousiast met een opdracht in hun eigen omgeving aan de slag om een verbetering door te voeren. Niet alleen kennis en vaardigheden, maar juist ook passend gedrag en houding van medewerkers is het effect. Continu verbeteren wordt als leuk ervaren door het toe te passen in de eigen praktijk en direct resultaten zichtbaar te maken. Medewerkers worden weer trots.

resultaat-training-specials

U gaat de werkwijze achter  OEE / SMED / SGA / 5S  VSM  / Makigami  / Visgraat- of Ishikawa diagramDaily management  / Policy Deployment   leren toepassen, om zowel de processen in uw bedrijf als de performance van mensen te optimaliseren. Omdat wij geloven in: ‘Al doende leert men’, maken wij gebruik van praktijkgerichte opdrachten en pakken wij door de medewerkers ervaren problemen ook echt aan. Door met de deelnemers samen te leren en oefenen, bent u na de training in staat om ook binnen uw eigen bedrijf succesvol te zijn.

>  MELD NU AAN VIA HET FORMULIER  >

De training vind bij voorkeur plaats op de eigen locatie, zodat we in staat zijn op de eigen werkplek te gaan kijken en te zien en begrijpen wat er gebeurt (Gemba). Door de juiste vragen te leren stellen, gaat u op een andere manier kijken naar het proces en anders denken. Zo ontstaat een nieuwe standaard, een discipline die de basis is voor het continu verbeteren in uw organisatie.

Voorafgaand aan deze 3-daagse theorie en praktijk training, bepaalt u wat er op de werkplek verbeterd gaat worden. Hiermee gaat u zelfstandig aan de slag.

Voor wie zijn de training specials?

Voor iedereen die te maken heeft met een organisatie die streeft naar een TPM, Lean en WCM cultuur en waar het belangrijk is dat iedereen dezelfde taal spreekt:  operationele medewerkers, teamleiders, managers, bedrijfsleiders, plantmanagers, productieleiders, kwaliteitsmanagers, Lean of TPM coördinatoren.

Wanneer?

3-daagse training:  data worden in overleg vastgesteld na aanmelding.
Bij in company training, bepalen we de data in onderling overleg.

Deelnamecertificaat

Deze training leidt op tot gecertificeerd Practitioner.

Investering

In overleg vast te stellen, op basis van de vraag.

Waaruit bestaan de training specials?

Tijdens een 3-daagse training special maakt u zich één specifieke methode eigen in theorie én praktijk: vanuit een theoretische basis gaat u aan de slag met een concreet vraagstuk op de eigen werkplek. Direct toepassen van het geleerde, zorgt voor direct resultaat en een goede borging van de training.

Modules

•   OEE  –  Effectiviteit productielijn
•   SMED  –  Snel omstellen machine
•   SGA  –  Probleem oplossen via verbetercirkel
•   5S  –  Opgeruimd in 5 stappen
•   VSM  –  Waarde toevoegen
•   Makigami  –  Waarde toevoegen
•   Visgraat of Ishikawa diagram  –  Oorzaak probleem
•   Daily management  –  Leiderschap
•   Policy Deployment  –  Doelstellingen per stakeholder


>  MELD NU AAN VIA HET FORMULIER  >

Aanmelding Blom Training Special

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*   Zodra we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen, sturen we de definitieve bevestiging en de factuur. Met uw aanmelding verplicht u zich deze factuur te voldoen.
Bij verhindering is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten komen.