Hoe zorgt u ervoor dat de implementatie van Lean in uw bedrijf wél lukt?
En hoe kunt u dat ondersteunen als manager en coach? Dat staat centraal in deze Monozukuri Advanced Lean Training. Direct gevolg: enorme verbetering van de resultaten.

Monozukuri Advanced Lean Training

U gaat de werkwijze achter de TPM, Lean, WCM en Monozukuri  filosofieën leren toepassen, om zowel de processen in uw bedrijf als de performance van mensen te optimaliseren. Omdat wij geloven in: ‘Al doende leert men’, maken wij gebruik van de locatie van ons gastbedrijf waar we gaan werken aan een praktijk case. Door met de deelnemers samen te leren en oefenen, bent u na de training in staat om ook binnen uw eigen bedrijf succesvol te zijn.

U leert hoe u teams op de werkvloer begeleidt en aanstuurt om aan de slag te gaan met het verminderen van verliezen. U krijgt inzicht in hoe u als manager en leider binnen uw organisatie medewerkers kunt betrekken (SGA) door ze echt aandacht te geven (ontwikkelen) en zichtbaar te zijn (Kata en Gemba) op de werkvloer. Direct gevolg: enorme verbetering van de resultaten.

Aan het einde van de training stelt u een 100-dagenplan op voor uw bedrijf, zodat u meteen kunt starten met een succesvolle Lean implementatie. Bovendien biedt deze training een unieke kans om mensen van andere bedrijven te leren kennen, met hen kennis en ervaring te delen en samen te bouwen aan een netwerk van World Class Managers.

Kortom een training met aandacht voor verschillende Lean methoden (technisch systeem), maar zeker ook voor de menselijke kant en effectief leiderschap (sociaal systeem).

>  SCHRIJF NU IN  >

Overzicht_Principes

Voor wie is de Monozukuri Advanced Lean Training?

Voor iedereen die te maken heeft met intensieve verandertrajecten en de implementatie van de TPM, Lean, WCM en Monozukuri filosofie: directeuren, bedrijfsleiders, managementteamleden, plantmanagers, productieleiders, kwaliteitsmanagers, Lean of TPM coördinatoren.

Wanneer?

Data worden op dit moment bepaald.

Trainingstijd

09.30 tot +/-17.00uur

Waar?

Volgt

Deelnamecertificaat

Deze lean training leidt op tot gecertificeerd Monozukuri Advanced Practitioner.

Investering

€ 3500,- per deelnemer (exclusief BTW)

Als deelnemer krijg je hiervoor 6 trainingsdagen, 1 terugkomdag, telefonische/mail ondersteuning door een Blom Consultant voor het 100-dagenplan, trainingsmateriaal en het boek “Monozukuri en de vierde industriële revolutie“.

Bonus:  1 dag ondersteuning op locatie door een Blom Consultant bij het zetten van de eerste stap voor de implementatie van het 100-dagenplan.

>  SCHRIJF NU IN  >

Waaruit bestaat de Monozukuri Advanced Lean Training?

Deze intensieve training bestaat uit theorie én vooral praktijk: u gaat aan de slag bij het gastbedrijf met een praktijk case en maakt de opgedane kennis echt eigen door het te doen en te ervaren. U leert hoe u teams op de werkvloer begeleidt en verandertrajecten aanstuurt.

Inhoud

•   WCM, TPM, Lean en Monozukuri in de praktijk
•   Verandermanagement
•   Wat is Monozukuri leiderschap en wat is uw rol daarin als manager?
•   Coachende rol van de manager, leider en de kracht van vragen stellen
•   Praktijk cases: hoe mislukking voorkomen & succes verzekeren

Naast het werkelijk doorlopen en oplossen van de case van het gastbedrijf, maakt u een 100-dagenplan voor uw bedrijf zodat u meteen kunt starten met het succesvol implementeren van Lean binnen uw organisatie.

Enorme verbetering van de resultaten

Wat heeft het 100 dagen plan in het verleden bij deelnemers opgeleverd?

Technisch systeem

•   Betere productiviteit (tot 70% verbetering)
•   Betere productkwaliteit (minder klachten, minder retourzendingen)
•   Vermindering van de kosten (tot 30%)

Sociaal systeem

•   Meer begrip voor en focus op de doelstellingen van het bedrijf
•   Individuele groei van de medewerkers, groter oplossend vermogen
•   Betere samenwerking binnen het bedrijf

Neem contact op

 

*   Zodra we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen, sturen we de definitieve bevestiging en de factuur. Met uw aanmelding verplicht u zich deze factuur te voldoen.
Bij verhindering is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten komen.