10, 11, 12 oktober en 7, 8, 9 november 2017

Monozukuri Advanced Training

Hoe zorgt u ervoor dat de implementatie van Lean in uw bedrijf wél lukt?
En hoe kunt u dat ondersteunen als manager en coach? Dat staat centraal in deze Monozukuri Advanced Training. Direct gevolg: enorme verbetering van de resultaten.

U gaat de werkwijze achter de TPM, Lean, WCM en Monozukuri  filosofieën leren toepassen, om zowel de processen in uw bedrijf als de performance van mensen te optimaliseren. Omdat wij geloven in: ‘Al doende leert men’, maken wij gebruik van de locatie van ons gastbedrijf waar we gaan werken aan een praktijk case. Door met de deelnemers samen te leren en oefenen, bent u na de training in staat om ook binnen uw eigen bedrijf succesvol te zijn.

U leert hoe u teams op de werkvloer begeleidt en aanstuurt om aan de slag te gaan met het verminderen van verliezen. U krijgt inzicht in hoe u als manager en leider binnen uw organisatie medewerkers kunt betrekken (SGA) door ze echt aandacht te geven (ontwikkelen) en zichtbaar te zijn (Kata en Gemba) op de werkvloer. Direct gevolg: enorme verbetering van de resultaten.

Aan het einde van de training stelt u een 100-dagenplan op voor uw bedrijf, zodat u meteen kunt starten met een succesvolle Lean implementatie. Bovendien biedt deze training een unieke kans om mensen van andere bedrijven te leren kennen, met hen kennis en ervaring te delen en samen te bouwen aan een netwerk van World Class Managers.

Kortom een training met aandacht voor verschillende Lean methoden (technisch systeem), maar zeker ook voor de menselijke kant en effectief leiderschap (sociaal systeem).

>  SCHRIJF NU IN VIA HET FORMULIER >

Overzicht_Principes

Voor wie is de Monozuri Advanced Training?

Voor iedereen die te maken heeft met intensieve verandertrajecten en de implementatie van de TPM, Lean, WCM en Monozukuri filosofie: directeuren, bedrijfsleiders, managementteamleden, plantmanagers, productieleiders, kwaliteitsmanagers, Lean of TPM coördinatoren.

Wanneer?

2 x 3 daagse training:  10, 11. 12 oktober en 7, 8, 9 november 2017

Deelnamecertificaat

Deze training leidt op tot gecertificeerd Monozuri Advanced Practitioner

Investering

€ 3.500,- excl. BTW per persoon.

Als deelnemer krijg je hiervoor 6 trainingsdagen, 1 terugkomdag, telefonische/mail ondersteuning door een Blom Consultant voor het 100-dagenplan, trainingsmateriaal en het boek “Monozukuri, doen met aandacht“.

Bonus:  1 dag ondersteuning op locatie door een Blom Consultant bij het zetten van de eerste stap voor de implementatie van het 100-dagenplan.

>  SCHRIJF NU IN VIA HET FORMULIER  >

Waaruit bestaat de Monozukuri Advanced Training?

Deze intensieve training bestaat uit theorie én vooral praktijk: u gaat aan de slag bij het gastbedrijf met een praktijk case en maakt de opgedane kennis echt eigen door het te doen en te ervaren. U leert hoe u teams op de werkvloer begeleidt en verandertrajecten aanstuurt.

Inhoud

•   WCM, TPM, Lean en Monozukuri in de praktijk
•   Verandermanagement
•   Coachende rol van de manager, leiderschap en de kracht van vragen stellen
•   Praktijk cases: hoe mislukking voorkomen & succes verzekeren

Naast het werkelijk doorlopen en oplossen van de case van het gastbedrijf, maakt u een 100-dagenplan voor uw bedrijf zodat u meteen kunt starten met het succesvol implementeren van Lean binnen uw organisatie.

trainers_eefbartstevenDoor wie wordt de Monozukuri Advanced Training gegeven?

Eef Oom helpt u de juiste strategie te bepalen en leert u de essentie van het gebalanceerd ontwikkelen van het technisch en het sociaal systeem. Naast de fijne kneepjes van de belangrijkste lean tools, leert hij u ook de principes achter lean die u niet vindt in de boeken.

Bart de Roos helpt u draagvlak te krijgen voor veranderingen in de organisatie, hoe medewerkers maar ook leidinggevenden mee te krijgen en gaat in op o.a. de manager als coach. Hij leert u de techniek van vragen leren stellen, anders leren zien en daarmee duurzame gedragsverandering te realiseren.

Steven Blom verzorgt het inleidende verhaal over de Monozukuri filosofie. Hij is de eerste productiedirecteur van Fuji Photo Film en introduceert de Monozukuri filosofie in Nederland.

 

Download PDF

Aanmelding Monozukuri Advanced Training

  • 2 x 3 dagen in oktober/november 2017
    € 3.500,- excl. BTW per deelnemer

*   Zodra we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen, sturen we de definitieve bevestiging en de factuur. Met uw aanmelding verplicht u zich deze factuur te voldoen.
Bij verhindering is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten komen.