Inspirator en motivator

Alfred Plagge

Als metafoor gebruik ik vaak een berg: als je er nog niet overheen kunt kijken weet je ook niet of het daar mooi is. En dat is precies de reden waarom ik dit werk doe.

  • Mensen bewust maken dat “niet harder werken, maar dat bewuster werken leuker is”;
  • Dat ogenschijnlijke complexe thema’s simpel gemaakt kunnen worden;
  • Dat het “over de berg” mooier is, waar ontspannen en creatief werken echt bestaat.

Durf creatief te zijn in wat je doet

Niet standaard maar afgestemd op jouw wensen en groei, pas ik de continu verbeter filosofie toe. Dat is waar ik in geloof en enthousiast van word. Mijn mening is dat het beter benutten van tijd en creativiteit de sleutel is tot echte verandering. Dit toepassen in je standaard routines is waar ik je mee help en inspireer.

Graag neem ik je mee in hoe dit werkt. We gaan samen aan de slag en experimenteren in de praktijk. Door het aan te tonen en te ervaren ga je merken dat de verandering van routines en wegnemen van barrières werkt! Je gaat nog meer een gevoel van vrijheid en controle over je werk ervaren.

Waar het écht over gaat

Door mijn krachten – sterk vereenvoudigen (simpel maken) en spiegelen – weet ik te inspireren en bewust werken te stimuleren. Communicatief, verhalenderwijs, vriendelijk met humor en direct. Soms wat ongefilterd, liefdevol en met wat ‘bite’ neem ik je mee en halen we het beste uit jezelf. Dat is wie ik ben en mijn onderscheidende werkwijze in continue verbeteren.

In mijn rugzak neem ik ruim 25 jaar brede ervaring in manufacturing mee. Gecombineerd met 7 jaar consultancy in diverse profit en non-profit organisaties. Een bewuster leven met aandacht en kwaliteit voor je omgeving is waar het écht over gaat.