De leraar

Arno Koch

Snel van begrip, gefocust en vasthoudend zorgt hij dat de klant zijn doelen bereikt. Hij duikt in de workflow en weet die vragen te stellen, waarmee de diepste kern van het probleem boven tafel komt. Arno is een echte leraar, die kennis en ervaring goed kan overdragen van directie tot werkvloer en groepen echt in beweging kan brengen

Weinigen weten zo makkelijk verbinding te maken met mensen als Arno. Zijn intellect en ervaring, zijn vermogen om zich aan een omgeving aan te passen, zijn adaptieve leerstijl en niet in de laatste plaats zijn fijne gevoel voor humor, zorgen dat hij met nagenoeg iedereen overweg kan.

Verbetervirus

Snel en makkelijk verbindingen weten te leggen is één ding. Maar Arno weet die klik die hij maakt met mensen om te zetten in een wederzijds waardevolle werkrelatie. De ander leert verbeteren en Arno leert de mens(en) nog beter te begrijpen.

Al in het begin van de jaren negentig werd Arno bij Fuji ‘besmet met het verbetervirus’. Dat hij nog steeds even vurig ‘verspreider’ is heeft onder andere te maken met een persoonlijke drive om altijd bezig te zijn met waarde toevoegen. Hij wil er alles aan doen om de optimale werkcultuur te bieden, waarin respect gewoon is en een balans aanwezig is tussen organisatiedoelen en persoonlijke doelen. Meer hierover in zijn presentatie “True North“.