De non-conformist

Chantal de Haas

Waarom doen we dingen zoals we ze doen? Wat is het nut ervan en wat zijn de verbetermogelijkheden? Dat vraagt Chantal zich van nature af. Ze neemt niet snel genoegen met een standaard, kijkt kritisch naar het proces en helpt vakspecialisten om samen tot verandering te komen. Als Industrial Engineer stretcht ze zichzelf altijd naar meer en beter.

Vol in het diepe

Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg gaven Chantal inzicht in grote veranderingen: wat zijn de processen buiten en binnen de organisatie, hoe maken mensen beslissingen en hoe krijg je ze mee?
Tijdens haar traineeship bij General Electric Healthcare ging ze aan de slag met de HR zaken van een productielocatie en drie apotheken.
En tijdens haar afstudeeropdracht voor Philips Healthcare in Best sparde ze met een project-/lean manager en onderzocht ze in welke mate verschillende communicatiestromen invloed hebben op het gedrag van medewerkers, om zodoende te komen tot een succesvolle implementatie binnen een organisatie.
Ze besloot zich hierin verder te ontwikkelen: kritisch naar zichzelf, anderen en processen gaat Chantal vol in het diepe.