De nieuwsgierige vakman

Kenneth van Toorn

Een gepassioneerde verbeteraar die het vak van continu leren en verbeteren in zijn DNA heeft zitten. Hij kan worden omschreven als iemand die enorm energiek en enthousiast is. Hij heeft elke dag weer een enorme drive om te leren en vanuit nieuwsgierigheid de situatie écht te willen begrijpen. Verder is hij sterk in het samen creëren van overzicht en inzicht, door bewust complexiteit – simpel en visueel zichtbaar te maken. 

Ook staat hij bekend om zijn nuchterheid, praktische aanpak en do-power om elke dag weer te experimenteren met verbeteringen op de werkvloer; samen met de specialisten én het management.

Energie om mensen te helpen anders te leren kijken

Hij krijgt er energie van om mensen te helpen, om anders te leren kijken en denken over zichzelf én de omgeving.

Werkvloergericht verliezen/problemen observeren en elkaar helpen om samen te groeien; mens én organisatie. Hij staat voor het verbinden van mensen en ideeën, om elke dag weer een bijdrage te leveren door ideeën tot leven te brengen volgens de filosofie van continu verbeteren.

Samenbrengen van vakmanschap én leiderschap

Hij gelooft in het ontwikkelen van leiders op elk niveau, door het samenbrengen van vakmanschap én leiderschap. Bouwen aan een team, met oprechte interesse in de mensen, die procesgericht de klant én medewerker in staat stelt om te groeien, met meer plezier en duurzaam resultaat.

Combinatie van experimenteren met dagelijks verbeteren én persoonlijke groei

Hij staat voor een combinatie van dagelijks experimenteren met verbeteringen in je eigen omgeving én aan de slag met je eigen ontwikkeling. De ander helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling geeft hem voldoening.

Persoonlijke visie: Elke dag met plezier werken aan het ontwikkelen van mensen en organisaties, om samen optimaal te genieten van het leven voor nu- en in de toekomst.