8, 9, 10 en 22, 23, 24 juni 2016

TPM Lean training

Streeft u zowel naar een betere productiviteit als een betere productkwaliteit?
En wilt u de effectieve productietijd verhogen, met lagere kosten en minder onderhoudsinspanningen? Schrijf dan nu in voor de TPM Lean training, gegeven door Arno Koch.

U leert hoe u teams op de werkvloer begeleidt en aanstuurt om aan de slag te gaan met het verminderen van verliezen. Hoe? Via een meetbaar effectief stappenprogramma: TPM.
U oefent de coachende rol en leert hoe u medewerkers stimuleert om hun eigen problemen aan te pakken. Aan het eind van de training stelt u een 100-dagen plan op voor uw bedrijf, zodat u meteen kunt starten met Total Productive Manufacturing. Bovendien biedt de TPM Lean training een unieke kans om mensen van andere bedrijven te leren kennen, met hen kennis en ervaring te delen en een TPM Lean-netwerk op te bouwen.

Manufacturing and assembly factory

Voor wie is de TPM Lean Training?

Voor iedereen die in zijn organisatie TPM Lean gaat (bege-)leiden:
directeuren, bedrijfsleiders, plantmanagers, productiemanagers, TD managers, productieleiders, kwaliteitsmanagers, TPM Lean managers.

Wanneer?
2x 3 daagse training: 8, 9, 10 en 22, 23, 24 juni 2016

Waar?
Smurfit Kappa

Resultaat
Deze training leidt op tot gecertificeerd TPM Lean facilitator

Investering
€ 3.500,- excl. BTW per persoon.
Meerdere deelnemers van één bedrijf levert een korting op.

Door wie wordt de TPM Lean Training gegeven?

Deze training wordt gegeven door Arno Koch. Hij is zeer ervaren in TPM, hij maakte de eerste OEE Tool en is houder van de wereldstandaard voor OEE.
De inleiding wordt verzorgd door Steven Blom, de eerste productiedirecteur van Fuji Photo Film. Hij kon TPM in Nederland introduceren met behulp van de NVDO.

Aanmelden
U kunt zich niet meer inschrijven. Heeft u belangstelling voor een volgende training? Stuur dan een bericht naar steven.blom@blomconsultancy.nl of bel 06 – 5316 4940.

Meer info

Download PDF

Waaruit bestaat de TPM Lean training?

Deze intensieve training bestaat uit theorie én praktijk: u gaat aan de slag bij het gastbedrijf en maakt de opgedane kennis echt eigen. U leert hoe u teams op de werkvloer begeleidt en verandertrajecten aanstuurt.

Inhoud:
•   TPM filosofie
•   16 grote verliezen, met verdieping in machineverliezen OEE
•   5S werkplekorganisatie
•   TPM pilaar:
–   Autonoom onderhoud (discrete productie- en procesindustrie)
–   Gericht verbeteren
–   Gepland onderhoud
•   Real life cases

Aan het eind van de training stelt u een 100-dagen plan op voor uw bedrijf, zodat u meteen kunt starten met Total Productive Manufacturing.
Bonus: een halve dag begeleiding door een Blom Consultant voor het 100-dagen plan op uw eigen bedrijfslocatie.

TPM Training 12.2015_9

TPM training zorgt voor verbetering van de resultaten

TPM is één van de verbetermethoden die Blom Consultancy aanbiedt op weg naar World Class Management. TPM richt zich op het productiedeel binnen het continu verbeteren van de hele waardeketen (van zand tot klant). TPM is zeer concreet. De aanpak bestaat uit een stappenprogramma en de resultaten zijn aantoonbaar en meetbaar.

Wat levert de TPM training op?

     Significant hogere effectieve productietijd (beschikbaarheidsgraad)
     Betere productiviteit (tot 70% verbetering)
     Betere productkwaliteit (minder klachten, minder retourzendingen)
     Vermindering van de kosten (tot 30%)
     Vermindering van de onderhoudsinspanningen

Hoe voer ik TPM in?

Het invoeren van TPM vraagt nogal wat van uw organisatie. Tijdens ‘real life cases’ leert u als deelnemer, hoe u een breed scala aan methoden kunt inzetten om processen te verbeteren. Kennis en ervaring die u vervolgens kunt benutten in uw eigen organisatie. Na slechts zes dagen heeft uw bedrijf dus een eigen TPM / Lean leider in huis!

U kunt zich niet meer inschrijven. Heeft u belangstelling voor een volgende TPM training? Stuur dan een bericht naar steven.blom@blomconsultancy.nl of bel 06 – 5316 4940.

* Zodra we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen, sturen we de definitieve bevestiging en de factuur. Met uw aanmelding verplicht u zich deze factuur te voldoen.
U kunt nog twee weken voor aanvang van de training zonder kosten annuleren.
Bij annulering binnen 2 weken van tevoren, is 100% van het bedrag verschuldigd.
Het is mogelijk iemand anders in uw plaats te laten komen.
Bij onvoldoende belangstellenden kan de training helaas niet doorgaan en wordt deze verplaatst naar een latere datum.