Vacature: Senior Lean TPM Consultant

Datum vacature:
2023-05-25

Beschrijving:
Vacature Senior Lean/TPM Consultant.

Locatie:
Aarle-Rixtel, Noord-Brabant, 5735 SL, Kanaaldijk 6 (vlakbij Eindhoven)

Branche:
Consultancy

Uren:
Fulltime, 40 uur per week

Blom Consultancy is per direct op zoek naar een Senior TPM Consultant. Als Senior Consultant bij Blom Consultancy vind je het leuk om elke dag onze klanten, Blom Consultancy en jezelf een beetje beter te maken. Jij zorgt voor verbeteringen en kwantificeerbare (duurzame) verandering binnen de Nederlandse industrie. Wil jij ook graag onderdeel uitmaken van een gemotiveerd team waarbij groei en ontwikkeling centraal staan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Senior Consultant ben jij 50% van je tijd hands-on als projectleider betrokken bij de implementatie van TPM, lean en Monozukuri bij klanten. Verder ben je met jouw TPM-kennis en ervaring ook erg betrokken bij het opleiden en coachen van onze Industrial Engineers. Daarnaast help jij als Senior Blom Consultancy verder uit te bouwen en het bedrijf “fit for the future” te maken met daarbij ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Door de dynamiek en diversiteit van ons werk en klanten, ziet elke dag er anders uit. Je werkt regelmatig met je collega’s, maar je bent ook zelfredzaam. Van het inbrengen van een lead tot en met het afronden van een langdurig verbetertraject.

Solliciteer als je:

 • Een WO-diploma met technische achtergrond hebt;
 • Aantoonbare, relevante kennis en ervaring (≥ 6 jaar);
 • Je carrière zich voornamelijk heeft afgespeeld op het gebied van productie in een industriële omgeving;
 • Succesvolle TPM trajecten hebt afgerond met aantoonbaar resultaat wat een lach op het gezicht van mensen tovert;
 • Je bent hands-on, een verbinder, een consultant met passie voor het vak die zijn klanten inspireert van de werkvloer tot directie om duurzame kwantificeerbare procesverbeteringen door te voeren;
 • Je maakt kennis praktisch, complexe problemen simpel en grote problemen klein. Waarbij je níet jezelf, maar je mensen om je heen laat excelleren;
 • Jij hebt geen problemen met auto rijden.

Wat wij bieden:

 • Een enthousiast team van passievolle professionals die aan forefront van kennis staan;
 • Kennis vanuit de Shingo wereldstandaard en hulp van het Shingo Instituut om mee te doen met de top van de wereld op het gebied van kennis over World Class Manufacturing;
 • Opdrachten in midden-klein en grote organisaties in o.a. de food, hightech en dienstverlenende sector;
 • Voornamelijk langdurige trajecten en soms kortdurende projecten. Uiteenlopend van enkele jaren, maanden tot dagen;
 • Bij jou passende klanten, afgestemd op jouw vak- en interessegebied;
 • Je krijgt de kans om in de toekomst samen met mede Senior Consultants het bedrijf “future proof” te maken;
 • Marktconform salaris en pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden, mede afhankelijk van de klantvraag.

Hoe kan jouw ontwikkelpad eruitzien?

Bij Blom Consultancy geloven wij niet in functietitels. Wél geloven wij in persoonlijke groei en ontwikkeling door nieuwe uitdagingen aan te gaan die passen bij jouw ontwikkelpad. Jouw eigen kracht en interesses zijn hierin de leidraad. Bij Blom Consultancy zetten wij collega’s in naar hun competenties en ambities. Door middel van trainingen en coaching, word jij geholpen bij het vinden van jouw drijfveren en ’true north’.

Zowel bij klanten, als binnen onze eigen organisatie, is het ons doel om excellente medewerkers (hitozukuri) te ontwikkelen. Zo kunnen wij als organisatie excelleren. Hierbij geloven wij in het Shuhari principe om te komen tot meesterschap. Alleen door met en van elkaar te leren, bereiken en behouden jij en je collega’s dit meesterschap.

Wie zijn wij?

Blom Consultancy heeft ruim 30 jaar ervaring in de Nederlandse industrie en is het enige Nederlandse bedrijf dat partner is van het Shingo Instituut. Mede doordat we aangesloten zijn bij dé wereldstandaard van continu verbeteren, hanteren wij de hoogste kennisstandaard en zijn we kennisleider op het gebied van TPM, Lean en Monozukuri. Daarnaast begeleidt Blom Consultancy, als ambassadeur van Smart Industry Nederland, bedrijven naar industry 4.0. Hierbij worden smart technologieën ingezet ter ondersteuning van de verbeterreis van organisaties.

Met het Monozukuri gedachtegoed, hebben wij een sterke focus op het menselijke aspect. Hierdoor laten wij mensen én machines excelleren en wordt er optimale waarde gecreëerd voor onze klanten (en hun klanten).

Ons team bestaat uit een combinatie van jonge ambitieuze mensen en ervaren professionals die het klappen van de zweep kennen. Samen met een open en eerlijke bedrijfscultuur waarin iedereen gelijk is, zorgt dit voor een stimulerende omgeving waarin iedereen geprikkeld wordt het beste uit zichzelf te halen.

Aantal medewerkers: 10

Kantoor: omgeving Eindhoven

Gemiddelde leeftijd: 35

Kernwaarden: balans, (e)motie, ontwikkeling, aandacht, samen

 

Komt jouw profiel niet volledig overeen met bovenstaande vacature maar ben jij wél enthousiast, schroom dan niet om contact op te nemen.