Productievere bedrijfsprocessen

√   Wilt u slimmer werken?

√   Wilt u procesverbetering een geïntegreerd onderdeel maken van uw bedrijfscultuur?

√   Wilt u kosten besparen door een aanzienlijke verbetering van uw productiviteit?

√   Heeft u de ambitie om uw bedrijf op World Class Performance niveau te brengen?


Met Blom Consultancy haalt u kennis over procesoptimalisatie in huis.
Het resultaat: u verbetert de productiviteit van uw bedrijfsprocessen aanzienlijk én uw mensen zijn in staat om continu en zelfstandig het verbeterproces voort te zetten. Dit doen we door samen met u de verliezen zichtbaar te maken, teamgericht te verbeteren, procesgericht te organiseren en resultaten te borgen > zie filmpjes!

Onze methodes

De consultants van Blom Consultancy zijn zeer ervaren in het toepassen van de krachtigste procesverbetermethodes en -technieken zoals:

  • TPM
  • Lean
  • World Class Offices

Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal advies op maat, dat het beste van de krachtigste methodes en technieken combineert voor uw specifieke situatie.

Consultancy

Onze adviseurs brengen hun kennis over op uw organisatie en leren uw organisatie zelf verbeteringen duurzaam tot stand te brengen. Naast het trainen van verbeter- en verandervaardigheden, faciliteren wij de implementatie van deze vaardigheden.

We vertellen dus niet alleen wat u kunt doen, maar helpen u met hoe dit te doen: een hands-on aanpak.

In deze aanpak zit verweven dat de inbreng van onze consultants geleidelijk afneemt en dat uw zelfstandigheid op weg naar World Class Management toeneemt.

Oil spot approach

Blom Consultancy begint klein, werkt in alle openheid en focust op het primaire proces. Door zichtbaar resultaten te boeken, creëren we draagvlak voor de nieuwe werkmethodes. Zo bereiken we een kritische massa en breidt de vernieuwing zich uit als een olievlek binnen uw organisatie. Dit noemen we de Oil Spot Approach.

Blom Consultancy komt dus niet met een bus vol adviseurs bij u in één keer de gehele organisatie ‘omturnen’. Zo’n overval-strategie valt slecht, omdat het vervreemdend werkt op alle betrokkenen, waardoor het nodeloos veel weerstand oproept en het nemen van eigenaarschap blokkeert .

 ONZE DIENSTEN


Lean Consultant  >


Lean Manufacturing  >


Trainingen  >


 

ONZE KLANTEN


NTS Group


Smurfit Kappa


Fuite

World class presteren

Neem contact op als u er klaar voor bent om wereldklasse te worden!