Haal kennis over procesoptimalisatie binnen uw organisatie

Door samen met u de verliezen zichtbaar te maken, teamgericht te verbeteren, procesgericht te organiseren en resultaten te borgen, wordt de productiviteit van uw bedrijfsprocessen aanzienlijk verbeterd en zijn uw mensen zelfstandig in staat het verbeterproces continu voort te zetten.

Onze methodes

De consultants van Blom Consultancy zijn zeer ervaren in het toepassen van de krachtigste procesverbetermethodes en -technieken zoals:

  • TPM
  • Lean
  • World Class Offices

Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal advies op maat, dat het beste van de krachtigste methodes en technieken combineert voor uw specifieke situatie.

Consultancy

Onze adviseurs brengen hun kennis over op uw organisatie en leren uw organisatie zelf verbeteringen duurzaam tot stand te brengen. Naast het trainen van verbeter- en verandervaardigheden, faciliteren wij de implementatie van deze vaardigheden. We vertellen dus niet alleen wat u kunt doen, maar helpen u met hoe dit te doen: een hands-on aanpak.

In deze aanpak zit verweven dat de inbreng van onze consultants geleidelijk afneemt en dat uw zelfstandigheid op weg naar World Class Management toeneemt.

Blom Consultancy komt niet met een bus vol adviseurs bij u in één keer de gehele organisatie ‘omturnen’. Zo’n overval-strategie valt slecht, omdat het vervreemdend werkt op alle betrokkenen en daardoor nodeloos veel weerstand oproept en het nemen van eigenaarschap blokkeert.

Oil spot approach

Blom Consultancy begint klein, maar wel in het primaire proces en in alle openheid. Zo bereiken wij een kritische massa voor die nieuwe methodes en breidt de vernieuwing zich uit als een olievlek op het water. De Oil Spot Approach noemen wij dat.

Samen met Blom Consultancy World Class presteren

  • Heeft u de ambitie om uw bedrijf op World Class Performance niveau te brengen?
  • Wilt u kosten besparen door een aanzienlijke verbetering van uw productiviteit?
  • Wilt u procesverbetering een geïntegreerd onderdeel maken van uw bedrijfscultuur?
  • Wilt u slimmer werken?

 ONZE DIENSTEN


Lean Consultant  >


Lean Manufacturing  >


Trainingen  >


ONZE KLANTEN


NTS Group


Smurfit Kappa


Fuite

World class presteren

Neem contact op als u er klaar voor bent om wereldklasse te worden!